engelsk-flag​   tysk-flag   svensk-flag     

Autoriseret fysioterapeut med stor erfaring

​Søger du en autoriseret fysioterapeut, er du kommet til det rette sted. Vores fysioterapeut, Laura Mielche, er erfaren i sit fag og tilbyder en bred vifte af behandlinger – herunder både holdtræning og individuel træning.

Lemvig Sundhedscenter er beliggende i Lemvig, og vi har især mange patienter fra Struer, Holstebro og omegn.

Dette kan en fysioterapeut hjælpe med

Fysioterapi berører alt, der relaterer sig til muskler, led, knogler og nerver. Altså kan behandling i en fysioklinik hjælpe mod mange gener, herunder bl.a.:

 • ​Hovedpine
 • ​Stivhed i nakken
 • ​Nakke- og skulderspændinger
 • ​Skuldersmerter (bl.a. frossen skulder)
 • ​Smerter i ryg
 • ​Hypermobilitet
 • ​Bækkenløsning
 • ​Stivhed i bækken og hofter
 • ​Slid i hofter og knæ​
 • ​Golf- og tennisalbue
 • ​Seneskedehindebetændelse
 • ​Skinnebensbetændelse
 • ​Forstuvninger
 • ​Sports- og overbelastningsskader
 • ​Snurrende/sovende fornemmelser ud i fingre/fødder
 • ​Tilbagevendende muskelkramper
 • ​Dårlig balance​

Generelt er fysioterapi effektivt ift. smerter og nedsat bevægelighed eller funktionsevne.​

Vores fysioterapeut har de rette kompetencer

Har du behov for et behandlingsforløb hos en fysioterapeut, er det naturligvis vigtigt, at du finder en fysioterapeut, som du både føler dig tryg ved, og som har kompetencerne til at afhjælpe lige netop de gener, som du døjer med.

Ved et behandlingsforløb hos fysioterapeut Laura Mielche, kan du være sikker på at få netop den behandling, som du har behov for. Laura spænder meget vidt i sine behandlinger. Hun er uddannet til træning og rehabilitering af hele kroppen, hvorfor du kan vide dig sikker på, at hun har kompetencerne til at udrede netop dit problem. 

Vurderer Laura, at du har behov for andet end fysioterapeutisk behandling, kan hun anbefale/henvise til andre behandlere i Lemvig Sundhedscenter eller et andet sted. 

Laura har desuden også grundkursus i GLAD-træning og har god erfaring med dette til led med artrose. Laura har specialiseret sig i undersøgelse af skuldre og kan rådgive med gode øvelser til styrke og genoptræning.

Dette kan du forvente ved en fysioterapeutisk behandling

Ved behandling hos en fysioterapeut i en klinik foretages der altid en grundig undersøgelse af kroppen, og der lægges vægt på din egen historie for at klarlægge eventuelle problemer og belastninger, som kan være grund til de aktuelle problemer.

Fysioterapi foregår oftest i form af individuel behandling, men kan også bestå af holdtræning, hvis der er flere med et lignende problem. Ved en fysioterapeutisk behandling indgår manuel behandling som oftest, hvor fysioterapeuten kan tage fat i både muskler, led og bindevæv. 

Her har Laura god erfaring med både klassisk massage, akupunktur (dry needling) og bindevæv, hvor Laura bruger både Cupping (sugekopbehandling) og andre instrumenter.

I forbindelse med fyisoterapi vil du ofte få gode råd om bl.a. ergonomi og øvelser. Normalt vil du og fysioterapeuten aftale et fælles mål for behandlingen. Du bør være opmærksom på at manuel behandling kan gøre ondt og give ømhed op til et par dage efter. Hvis du er meget øm kan du altid sige fra, så du ikke bliver mere øm end du kan tåle.

Er du i tvivl om hvorvidt du har et problem, som kræver at der er en læge eller en fysioterapeut, der tager sig af det, kan du altid spørge hos enten lægen eller terapeuten, for at få den rigtige vejledning til netop dit problem.

Hvad koster fysioterapeut?

Kunne du tænke dig at se vores konkrete priser? Så se dem her.

Se vores priser her.

Kontakt os for mere information

Kunne du tænke dig at vide mere, eller har du spørgsmål til pris eller vores ydelser? Så kontakt os endelig.

Du kan få fat i os på telefon 97 88 80 11​ eller e-mail klinik@lemvigsund.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Det siger vores kunder

"Anbefaler Hanne Thim"

Anbefaler Hanne Thim, dygtig og blid - har haft stor gavn af hende når jeg er gravid!

"Super dygtige"

Super dygtige til deres job og et rart sted at komme.

"Dygtige Folk"

Dygtige Folk, som kan jeres kram.

OM os

Vi tilbyder en ret usædvanlig bred vifte af forskellige behandlinger.

​I huset findes en mange forskellige behandlere, som alle er uddannet inden for deres fag. Vi har kæmpe fokus på, at hver behandling får en god effekt.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 12 anmeldelser fra Facebook