engelsk-flag​   tysk-flag   svensk-flag     

​​Fysioterapi

Fysioterapeuten er en fagperson, som har kendskab til muskler, knogler, led og nervesystemet og kan hjælpe dig med at udrede dit problem.

Kasper Høgsted Jensen er erfaren autoriseret fysioterapeut og fysiurgisk massør, og har specialiseret sig i chokbølgebehandling, sports- og overbelastningsskader samt muskoloskeletal fysioterapi. Han er uddannet til træning og rehabilitering af hele kroppen.

Kasper har selvfølgelig et grundigt kendskab til muskler, knogler, led og nervesystemet og kan hjælpe dig med at udrede dit problem. Ved behandling hos fysioterapeuten, foretages der altid en grundig undersøgelse af kroppen, og der lægges vægt på din egen historie, for at klarlægge evt. problemer og belastninger, som kan være grund til de aktuelle problemer.

Behandling

Fysioterapi foregår oftest i form af individuel behandling, men kan også bestå af holdtræning, hvis der er flere med et lignende problem.. En fysioterapeutisk behandling er som oftest en kombination af manuel behandling, hvor fysioterapeuten kan tage fat i både muskler, led og bindevæv. Desuden vil du ofte få råd og træning, eventuelt med øvelser hjemme, for at styrke kroppen.

Normalt vil du og fysioterapeuten aftale et fælles mål for behandlingen.

Du bør være opmærksom på at manuel behandling kan gøre ondt og give ømhed op til et par dage efter. Hvis du er meget øm kan du altid sige fra, så du ikke bliver mere øm end du kan tåle.

Er du i tvivl om hvorvidt du har et problem, som kræver at der er en læge eller en fysioterapeut, der tager sig af det, kan du altid spørge hos enten lægen eller terapeuten, for at få den rigtige vejledning til netop dit problem.

​Hvad er det præcist en fysioterapeut kan hjælpe dig med?

Egentlig alt der relaterer til muskler, led, knogler og nerver.

Som eksempel:

Hovedpine, stivhed i nakken, nakke- og skulderspændinger.

Skuldersmerter, frossen skulder.

Rygsmerter, hypermobilitet, bækkenløsning, stivhed i bækken og hofter. Slid i hofter og knæ.

Golf- og tennisalbue, seneskedehindebetændelse, skinnebensbetændelse.

Forstuvninger og sports- og overbelastningsskader.

Snurrende/sovende fornemmelser ud i fingre/fødder, tilbagevendende muskelkramper.

Dårlig balance.

Generelt er fysioterapi effektiv i forhold til smerter og nedsat bevægelighed eller funktionsevne.

Her hos Lemvig Sundhedscenter er vi flere forskellige sundhedsfaglige personer med forskellige uddannelser, hvilket giver os mulighed for at kombinere din behandling, såfremt vi vurderer, at du har behov for andet end fysioterapeutisk behandling alene.

Gå til priser

Det siger vores kunder

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 12 anmeldelser fra Facebook

OM os

Vi tilbyder en ret usædvanlig bred vifte af forskellige behandlinger.

​I huset findes en mange forskellige behandlere, som alle er uddannet inden for deres fag. Vi har kæmpe fokus på, at hver behandling får en god effekt.