engelsk-flag​   tysk-flag   svensk-flag     

Graviditetsmassage til fordel for dig og dit barn

​Har du fysiske gener som følge af din graviditet, så kan en graviditetsmassage måske være den helt rette løsning for dig. 

Graviditetsmassage er bestemt anbefalingsværdigt, hvis du er gravid – under graviditeten har du absolut brug for en afslappende og udspændende mild massage.

Det kan være hårdt for både dig og din krop at være gravid, så hvis du ønsker at forkæle dig selv med en aflastende massagebehandling, skal du bare tage kontakt til os hos Lemvig Sundhedscenter. 

Vi holder til i Lemvig, og vores sundhedshus er let at komme til, uanset om du kommer fra Struer, Holstebro eller andre omkringliggende områder.

Massagen bliver udført af Laura Mielche, der er autoriseret fysioterapeut, og typisk vil massagebehandlingen bestå af massage af: 

  • ​Lænd
  • ​Bækken
  • ​Balder
  • ​Lår
  • ​Lysken
  • ​Maven

​Dette er selvfølgelig efter en god dialog med dig omkring, hvor problemerne sidder. 

Fordelene ved graviditetsmassage

Der er rigtig mange fordele forbundet med at få graviditetsmassage. Den nænsomme berøring under massagen har en fødselsforberende virkning, og ved regelmæssig massage hæves din smertetærskel. 

Samtidig er massagebehandlingen med til at reducere dit stressniveau, og på den måde kan du holde både din krop og dit barn fri for stress under din graviditet, hvilket også vil medføre en mere rolig og dyb søvn.

Mange gravide oplever en god kontakt med barnet under massagen, fordi massagen giver plads til en dybere kontakt under rolige forhold. Denne kontakt er med til at øge selvværdet og selvtilliden hos den gravide, og den kan endda være med til at øge troen på sig selv og barnet under fødslen.

Under massagen bliver din oxytocinproduktion aktiveret, og det er med til at øge glæden ved graviditeten og livet generelt samt styrke muligheden for at få en god fødsel.

Hvornår kan jeg få massage som gravid?

Du kan få graviditetsmassage under hele din graviditet, lige fra du opdager graviditeten, til fødslen går i gang.

Vores priser på massage​

Vi tilbyder både massagebehandlingder med 30 minutters behandling og 60 minutters behandling, alt efter dine ønsker.

Se vores priser her

​​

Kontakt os og bestil en tid til gravidmassage

Ønsker du at bestille en tid til en massagebehandling, kan vi kontaktes på telefon 97 88 80 11​ eller e-mail klinik@lemvigsund.dk.

Det siger vores kunder

"Anbefaler Hanne Thim"

Anbefaler Hanne Thim, dygtig og blid - har haft stor gavn af hende når jeg er gravid!

"Super dygtige"

Super dygtige til deres job og et rart sted at komme.

"Dygtige Folk"

Dygtige Folk, som kan jeres kram.

OM os

Vi tilbyder en ret usædvanlig bred vifte af forskellige behandlinger.

​I huset findes en mange forskellige behandlere, som alle er uddannet inden for deres fag. Vi har kæmpe fokus på, at hver behandling får en god effekt.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 12 anmeldelser fra Facebook