engelsk-flag​   tysk-flag   svensk-flag     

​​Hormonterapi

Sanne Lundblad er uddannet som en komplementær hormonterapeut ved Institut for Komplementær Hormontererapi i Køge. Sanne er svensk, men forstår og taler dansk.

Hormonsystemet sammen med nervesystemet styrer kroppens kapacitet til at bevare kropslig og mental balance. Hormoner virker som budbærere i kroppen og styrer blandt andet dit stofskifte, din kapacitet til at blive gravid, din søvn, dit humør, din vægt o.s.v..

Siden uddannelsen i 2017 har Sanne arbejdet som selvstændig terapeut parallelt med en stilling som ernæringsterapeut på en kvindeklinik i Stockholm. Hun er vant til at arbejde i et team af læger, psykoterapeuter og andre fagfolk.

I de senere år har hun mødt over 500 kvinder (men også mænd) med forskellige hormonelle og kropslige problemer, hvor hun har hjulpet disse personer med at finde de grundlæggende årsager bag diverse ubalancer.

Sanne kan arbejder udfra flere vinkler, for eksempel: åben dialog, urin-, spyt- og blodprøver og spørgeskemaer, hvorefter hun laver skræddersy-ede induviduelle sundhedsprogrammer, der indeholder rådgivning om kosttilskud, praktiske råd og øvelser samt diætplaner, som virker i hver-dagen.

Sanne er vant til at forelæse for mindre og større grupper og har holdt workshops i komplementær hormonterapi, men også undervist på FDK (Foreningen for Danske Kostvejleder).

Ud over hendes uddannelse i hormonterapi har Sanne taget kurser på Nordic Laboratories i mave-tarm sundhed samt et grundlæggende kur-sus i hypnose, som hun gerne bruger i sin behandling.​

Se gerne Sannes svenske hjemmeside:
https://da.sannelundblad.com/


En konsultation hos Sanne vil kunne gavne dig som :

  • har Hormonelle udfordringer såsom barnløshed, PMS, PCOS ( Poly Cystisk Ovarie Syndrom), overgangsalderen – også før og efter menstruationsforstyrrelser.
  • har søvnproblemer og/eller ønsker mere energi og overskud.
  • har urinvejsbetændelser og/eller candida i underlivet.
  • har insulinubalancer og/eller overvægt og ønsker et vægttab.
  • har en mave-/tarm som ikke virker optimalt og hvor du føler dig oppustet og/eller har smerte eller forstoppelse.
  • føler dig stresset og eller udmattet.
  • har mistet lysten til sex og intimitet.
  • har et ønske om at få mere viden om krop, kost og livsstil eller optimere fysisk og psykisk velvære.

Det siger vores kunder

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 12 anmeldelser fra Facebook

OM os

Vi tilbyder en ret usædvanlig bred vifte af forskellige behandlinger.

​I huset findes en mange forskellige behandlere, som alle er uddannet inden for deres fag. Vi har kæmpe fokus på, at hver behandling får en god effekt.