engelsk-flag​   tysk-flag   svensk-flag     

Vacumed trykkammerbehandling​

Vacumed behandlingen er en behandling med undertryk i et trykkammer.

En moderne behandlingsmetode, der intensivt mobiliserer blodgennemstrømningen i ben og fødder. Behandlingen er helt smertefri.

Bølger/sug med skiftevis undertryk og normaltryk virker som et ekstra hjerte eller som en pumpe: Vacuum suger derfor frisk blod og ilt ned i underkroppen. Samtidig bliver dine arterier og vener genoptrænet optimalt.

Effektiv behandling

Behandlingen er særdeles effektiv ved kredsløbsforstyrrelser, hvor der ofte er trætte og tunge ben eller fødder, følelsesløshed, prikkende eller brændende fornemmelser og smerte.

Ofte kan man ikke længere gå lange strækninger og må hele tiden holde pauser - også kaldet "Vindueskigger-syge".

Trykkammer behandling er desuden meget effektiv for opheling af skinnebenssår eller sår efter operationer.

Elitesportsfolk benytter kammeret for kortere restitutionstid efter træningen - altså at hurtigere få mælkesyre og andre affaldsstoffer væk og hurtigere opheling af store og små skader.

Der er flere positive bivirkninger som f. eks. mere fast hud og mindre hævelse i fødder og ankler.

Tid på behandlingsforløb

Et behandlingsforløb er afhængigt af problemet, men typist 12-15 gange á 30 minutter. Hvis man ønsker vedligeholdelse er det nok med 1-3 gange per kvartal.


Vacumed er en tysk opfindelse, der oprindeligt er udviklet til brug for astronauterne hos NASA. Apparaturet er således fast inventar på rumstationerne i rummet, hvor astronauterne får behandling 30 min. dagligt for at modvirke stase i blod- og lymfesystemet under vægtløshed. 

Uden behandlingerne vil astronauterne få kraftige væskeansamlinger og begyndende koldbrand i fødderne efter nogle dages vægtløshed og manglende mobilitet. Astronauterne kalder Vacumed apparaturet for deres ekstra eksterne hjerte!

Efter mange veldokumenterede undersøgelser og evidens bruges Vacumed nu flittigt på "landjorden" til behandling og rehabilitering af patienter med kredsløbssygdomme.

I Tyskland, hvor denne behandlingsform netop er blevet godkendt af både sygeforsikring og sundhedsforsikring, bruger man flere steder denne nye trykkammerteknik i behandlingen af alle kredsløbssygdomme.​

Det siger vores kunder

"Anbefaler Hanne Thim"

Anbefaler Hanne Thim, dygtig og blid - har haft stor gavn af hende når jeg er gravid!

"Super dygtige"

Super dygtige til deres job og et rart sted at komme.

"Dygtige Folk"

Dygtige Folk, som kan jeres kram.

OM os

Vi tilbyder en ret usædvanlig bred vifte af forskellige behandlinger.

​I huset findes en mange forskellige behandlere, som alle er uddannet inden for deres fag. Vi har kæmpe fokus på, at hver behandling får en god effekt.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 12 anmeldelser fra Facebook