engelsk-flag​   tysk-flag   svensk-flag     

Kiropraktor afhjælper ømme led og muskler

Kiropraktisk behandling er hovedsageligt fokuseret på kroppens ledfunktion. Vi holder til i Lemvig, og vores klinik er let tilgængelig for alle, der kommer fra blandt andet Struer, Holstebro og omegn.

Hvordan foregår en kiropraktisk undersøgelse?

Ved undersøgelsen vil din kiropraktor spørge om mange ting - blandt andet det nuværende og det som kroppen tidligere har været udsat for. Derefter kan du forvente at blive både kigget og mærket på.

Den kiropraktisk behandling kan bestå af hurtige tryk over et led, hvor der er nedsat bevægelighed. Nogle gange kan der opstå et undertryk i ledvæsken, så der kommer den berygtede knæk-lyd. Desuden kan en kiropraktor trykke på ømme muskler og sener.

En kiropraktor kan også komme med en masse information, blandt andet om øvelser, arbejdsstillinger, ergonomi, motion og anden relevant behandling.

Kiropraktoren kan behandle alle led og kan ofte klare problemer, hvor man normalt ikke tænker sig, at en kiropraktisk behandling er løsningen. 

Det siger vores kunder

"Anbefaler Hanne Thim"

Anbefaler Hanne Thim, dygtig og blid - har haft stor gavn af hende når jeg er gravid!

"Super dygtige"

Super dygtige til deres job og et rart sted at komme.

"Dygtige Folk"

Dygtige Folk, som kan jeres kram.

OM os

Vi tilbyder en ret usædvanlig bred vifte af forskellige behandlinger.

​I huset findes en mange forskellige behandlere, som alle er uddannet inden for deres fag. Vi har kæmpe fokus på, at hver behandling får en god effekt.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 12 anmeldelser fra Facebook