engelsk-flag​   tysk-flag   svensk-flag     

​Zoneterapi genetablerer kroppens energi

Hos Lemvig Sundhedscenter i Lemvig er der mulighed for at få en omgang velværende zoneterapi af vores dygtige og kompetente behandlere.​

Kommer du fra Struer eller Holstebro er der gode parkeringsmuligheder ved Kvickly i Andrupsgade, beliggende minutters gågang fra Søndergade.​

Her på siden kan du læse om hvordan zoneterapi går ind og hjælper med at genetablerer kroppens balance, samt formindsker muskelsmerter.

Hvordan virker zoneterapi?

Det antages, at der findes en vital energi, som cirkulerer i kroppen i såkaldte meridianbaner. Når denne energi blokeres et sted i organismen, vil den zone, hvor blokaden er opstået, blive påvirket.

Zoneterapeuten arbejder på at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen ved at trykke på bestemte punkter på foden.

Ved ansigtszoneterapi kan man stimulere kroppen på samme måde, som den klassiske fod-zoneterapi. Her benyttes blot bestemte punkter i ansigtet. En teori er, at blodkapillærerne åbner sig i de vævsområder, hvis reflekszoner bliver behandlet med zoneterapi.

Et tryk på en reflekszone starter en impuls i områdets nervebaner, som derefter løber op omkring hjernen og ud til de vævsområder, der svarer til reflekszonen. Det fører til en åbning af blodkapillærerne, fordi spændingstilstande i vævsområdet afslappes.​

​Når vævsområdet afslappes, kan næringsstoffer og ilt frit flyde med blodet ind i området, og affaldsstoffer kan transporteres bort. Ifølge denne teori skyldes zoneterapiens virkning altså en øget blodgennemstrømning i de pågældende områder i kroppen.

Derudover mener nogle zoneterapeuter, at zoneterapibehandling virker afslappende og stabiliserende på det autonome nervesystem. Klienter befinder sig ofte i en dybt afslappet tilstand under behandlingen, og nogle falder endda i søvn.

Hvad kan zoneterapi afhjælpe?

En stor del af dem, der har glæde af med zoneterapi, lider af smerter i led og muskler, stress, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, allergi, luftvejslidelser, hovedpine og idrætsskader.

Zoneterapi i Lemvig nær Struer og Holstebro

Herudover anvendes zoneterapi også til smertelindring og stimulation af veer under fødsler og til behandling af kolikbørn.

Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.​

Book en tid på sundhedscenteret i dag

Du kan altid ringe på telefonnummer 97 88 80 11 eller send
​e-mail til klinik@lemvigsund.dk hvis du ønsker at høre mere om vores behandlinger, eller for at booke en tid.​

Gå til priser

Det siger vores kunder

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4,9 ud af 5 stjerner

Baseret på over 12 anmeldelser fra Facebook

OM os

Vi tilbyder en ret usædvanlig bred vifte af forskellige behandlinger.

​I huset findes en mange forskellige behandlere, som alle er uddannet inden for deres fag. Vi har kæmpe fokus på, at hver behandling får en god effekt.